Permanente make-up Limmen

U kunt een afspraak maken voor: 

Donderdag 3 juni 2021

woensdag 15 september 2021

woensdag 27 oktober 2021

Permanente make-up Limmen

Uw gezicht, uw visitekaartje! Mensen beoordelen in een paar seconden wat ze van u vinden en u kunt maar één keer een eerste indruk maken.

Mooi zijn is een combinatie van de binnen- en buitenkant. De buitenkant kan soms tekenen geven van vermoeidheid, ouderdom, rimpels etc. Als soms de tijd ontbreekt om er iedere dag weer op en top verzorgd uit te zien, dan biedt permanente make-up uitkomst! Schoonheidssalon Moments in Limmen helpt u graag!

Door middel van een snel op en neer gaande ultradunne naald, wordt er een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Deze techniek kan worden toegepast voor wenkbrauwen, ogen en lippen tot een touch de beauté.

De filosofie die wij gebruiken in onze schoonheidssalon Moments in Limmen is om met permanente make-up slechts een subtiel accent aan te brengen zonder dat u er echt opgemaakt uit ziet. Op elk  moment van de dag heeft u een verzorgd uiterlijk, of u nu aan het sporten bent, uit het zwembad stapt, naar de sauna gaat, een traantje wegpinkt of meteen uit bed stapt. Waar u maar bent in Limmen, met de permanente make-up van schoonheidssalon Moments, komt u verzorgd voor de dag. De aangebrachte accenten laten uw gezicht weer spreken op ieder moment van de dag.

De permanente make up zal worden aangebracht door gediplomeerd specialiste Frida Werensteyn die werkzaam is in onze schoonheidssalon Moments in Limmen.