Schoonheidsspecialiste Jill

Salon Moments Limmen

Jill

Mijn naam is Jill van der Velden. In 2005 heb ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en ben ik mijn eigen salon Moments in Limmen begonnen.

Kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht zijn de belangrijkste onderdelen van mijn bedrijf. Uiteraard blijf ik mezelf professionaliseren en volg ik regelmatig cursussen en opleidingen, onder andere een opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy. Daarnaast heb ik een bindweefseltraining gevolgd en een visagie opleiding afgerond bij de Anbos, onze brancheorganisatie. Natuurlijk volg ik ieder jaar de nascholingstrajecten van Maria Galland. 

Maria Galland

Het merk Maria Galland voldoet aan mijn hoge eisen, ze zijn vernieuwend en maken gebruik van de beste ingrediënten. De technieken die ik gebruik tijdens de behandeling, geven iedere klant een unieke beautybeleving.

In 2017 en 2018 heb ik meegedaan aan de Beauty Award. Dit is een felbegeerde prijs in de beautybranche. Om deze prijs te kunnen winnen, wordt er veel van je gevraagd zoals bijvoorbeeld een scriptie, een bezoek van een mistery guest en een interview met vier deskundigen uit het vak. Ik ben trots dat ik twee keer een plek heb gehad in de finale.

 

Een stralende huid

Investeren in uw huid! Een stralende huid hoeft niet rimpelloos te zijn, we hoeven niet “strak” door het leven te gaan. Ik word blij van mensen die goed in hun vel zitten, tevreden zijn met zichzelf, zelfvertrouwen hebben én dat uitstralen. Hier wil ik u bij helpen. Na een uitgebreide intake en huidanalyse geef ik een passend behandelplan, inclusief advies voor producten voor thuisgebruik. Zo zorgen wij samen voor een topconditie van uw huid.

Werkwijze Salon Moments

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk een behandeling uit te voeren die perfect past bij uw huid. Wat zijn uw wensen en waaraan heeft uw huid behoefte? Om deze punten goed in kaart te kunnen brengen dient de eerste behandeling bij Salon Moments altijd als een kennismaking. Vanaf dat punt werken we samen verder aan de mooiste versie van uzelf. 

Op deze eerste behandeling volgt een op maat gemaakt advies, waarbij rekening is gehouden met uw persoonlijke wensen en huidbehoeftes. Naast advies over de beste behandeling, wordt er ook gekeken naar welke producten deze behandeling optimaal kunnen ondersteunen en het meest passen bij uw huid. Verder is het uiteraard altijd mogelijk om de behandeling uit te breiden met shapen, harsen en het verven van wimpers en wenkbrauwen. Het voornaamste doel is dat wanneer u na uw eerste behandeling de deur van schoonheidssalon Moments in Limmen uit loopt, u het gevoel heeft dat de eerste stap naar een mooie, gezonde en stralende huid gezet is.