Over mij

Jill

Mijn naam is Jill van der Velden. In 2005 heb ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en ben ik mijn eigen salon Moments in Limmen begonnen.

Even terug in de tijd. Na mijn HBO opleiding heb ik 10 jaar gewerkt bij diverse bedrijven op de afdeling Human Resource. Tijdens deze periode heb ik veel ervaring opgedaan in de sociale omgang met mensen.

Nu heb ik mijn passie gevonden in de schoonheidsverzorging. Ik heb eerst een onderzoek gedaan naar hoe ik het wilde aanpakken. Tijdens die periode is de naam Moments ontstaan, het moment voor uzelf.

Kwaliteit en professionaliteit vind ik een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf. Het merk Maria Galland voldoet aan mijn hoge eisen.

Door het volgen van bijscholingen en het bezoeken van beurzen en workshops ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Liefde, passie en plezier

Met veel liefde voor het vak, deel ik graag met u de passie voor de producten van Maria Galland. Het plezier haal ik uit het gevoel dat u tevreden en goed verzorgd Moments verlaat.

Werkwijze

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk een behandeling uit te voeren die perfect past bij uw huid. Wat zijn uw wensen, en waaraan heeft uw huid behoefte? Om deze punten goed in kaart te kunnen brengen dient de eerste behandeling bij Schoonheidssalon Moments altijd als een kennismaking. Vanaf dat punt werken we samen verder aan de mooiste versie van jezelf. 

Op deze eerste behandeling volgt een op maat gemaakt advies, waarbij rekening is gehouden met uw persoonlijke wensen en huidbehoeftes. Naast advies over de beste behandeling, wordt er ook gekeken naar welke producten deze behandeling optimaal kunnen ondersteunen en het meest passen bij uw huid. Verder is het uiteraard altijd mogelijk om de behandeling uit te breiden met epileren, harsen en het verven van wimpers en wenkbrauwen. Het voornaamste doel is dat wanneer jij na uw eerste behandeling de deur uit loopt, u het gevoel heeft dat de eerste stap naar een mooie, gezonde en stralende huid gezet is.