Maria Galland behandelingen Limmen

Waarom Maria Galland?

De keuze om te werken met producten van het kwalitatief hoogstaande merk Maria Galland is heel bewust gemaakt. Het is belangrijk dat producten op een eerlijke manier vervaardigd worden en dierproefvrij zijn. Daarnaast staan kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel bij Schoonheidssalon Moments. Maria Galland voldoet aan deze hoge eisen. 

Een goed uitgevoerde, op maat gemaakte behandeling in combinatie met deskundig advies en thuisgebruik zal leiden tot verbetering van de huid. Of het nu gaat over gezichts- of lichaamsverzorging, zonverzorging of make-up, het verzorginsprogramma van Maria Galland maakt huidverzorging tot een unieke ervaring. Ze beschermt, ze verzorgt en haar producten voldoen aan de speciale behoeften van uw huid. 

Maria Galland staat voor hoogwaardige cosmetica, waarin innovatieve wetenschappelijke inzichten en effectieve werkwijzen van de natuur op het hoogste niveau met elkaar gecombineerd worden. Unieke weldaden uit kostbare stoffen die zoveel mogelijk afkomstig zijn uit de natuur, garanderen optimale verdraagzaamheid. Meer weten over de producten van Maria Galland? Neem dan contact met mij op. Ik adviseer u graag over het merk en de verschillende behandelingen. 

Meer over Maria Galland en een greep uit de behandelingen

Maria Galland is een klassiek Frans merk dat wereldwijd al vijftig jaar meedraait in de beautybranche. Het merk onderscheidt zich door diverse manuele behandelingen waarin tijdens de uitvoering overzicht op de huid en contact met de klant centraal staan. 

Elke behandeling kent een unieke opbouw bestaand uit reinigings-, massage- en maskerrituelen. Een bekend masker is het mineraal masker dat langzaam opwarmt en afkoelt op de huid, en eenmaal afgekoeld in een keer van de huid verwijderd wordt als een soort gipslaag. De impact van dit masker is vergelijkbaar met een hele korte zonvakantie voor de huid. Deze behandeling kan geboekt worden onder de naam ‘Methode Mosaique Modelante’. 

Een andere bekende is het schuim masker dat de huid omhult als een cocon en de werkzame stoffen diep in de huid laat doordringen voor een optimaal resultaat. Deze behandeling boekt u onder de naam ‘Soin Cocon’. 

Bent u meer toe aan wat versteviging van de huid, of verkoeling in de warme maanden? Het Algen Peel-off, te boeken onder de naam ‘Soin Thalasso’ is dan de perfecte behandeling voor u. 

Voor een lift van de contouren in de hals en het gelaat is de bindweefsel massage in combinatie met een uniek liftende creme meer dan geschikt. Deze behandeling kan worden geboekt onder de naam ‘Soin Lift Expert’.