Huidverzorging Limmen

De schoonheidsspecialist van salon Moments in Limmen is gespecialiseerd in elk huidtype. 

De behandelingen van Maria Galland en Babor zijn standaard met epileren van de wenkbrauwen en een massage van gezicht, hals, nek en schouders. Kleine behandelingen zoals harsen van bovenlip/kin en het verven van wenkbrauwen/wimpers zijn uitsluitend in combinatie met een behandeling te reserveren. De behandelingen zijn het meest effectief in combinatie met gebruik van thuisproducten. Ik adviseer u graag!

Huidverzorging Maria Galland

Just you and your cocoon moment

Soin Cocon van Maria Galland is een ontspannende wellnessbehandeling voor iedere huid. Het heerlijke zachte schuimmasker omhult 

het gezicht als een cocon, ontstresst de huid en zorgt voor een nieuwe dosis energie.

75 minuten

95,00

Shine with your face moment

Soin Thalasso van Maria Galland is een verfrissende en vitaliserende gezichtsbehandeling met een vochtregulerend masker op basis van algen.

75 minuten

95,00

Speak with your eyes moment

Verstevigend masker voor de tere oogzone. Lijntjes en rimpels worden vervaagd, zwellingen en kringen worden onder de ogen duidelijk zachter.

(extra bij te boeken bij gezichtsbehandeling)

25,00

Huidverzorging Babor

Vegan Cleanformance

Deze Healthy Glow Treatment behandeling bevat uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong (vrij van dierlijke ingrediënten, gluten, lactose, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastic of andere synthetische grondstoffen).

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gedehydrateerde of veeleisende huid. Tijdens de behandeling werk ik op een natuurlijke manier aan de versterking van huidbarrière. Uw huid wordt intensief gehydrateerd, waardoor uw gezicht fris, glad en soepel wordt. Onregelmatigheden in uw teint zijn direct optisch in balans. Na de behandeling heeft u een gezonde en stralende huid met een zachte glow.

75 minuten

95,00