Huidverzorging Limmen

De schoonheidsspecialist van salon Moments in Limmen is gespecialiseerd in elk huidtype. 

Bij een huidverzorgende behandeling gebruik ik producten die aangepast zijn op uw huidtype en de conditie van de huid. De ouderwordende huid heeft namelijk iets anders nodig dan een jonge huid.

Naast de huidverzorgingsbehandeling bestaande uit een reiniging, scrub, massage en een masker....(even aanvullen) kunt u uw behandeling uitbreiden met diverse huidverbeterende elementen. Tijdens onze intake geeft u aan wat uw wensen zijn en welk resultaat u graag zou willen behalen. Daarna volgt een huidanalyse en kijken we samen of dit haalbaar is. Met de behandeling en thuisgebruik van de producten zorgen we samen dat uw huid optimaal verbetert.

*Meer hierover leest u op de site onder huidverbeterende behandelingen

Huidverzorging Maria Galland

Kalmerend Moment 60 minuten

Voor de meest gevoelige huid die snel reacties en roodheden vertoont. Ultieme rust en ontspanning voor de reactieve huid, een zachte verzorging met kalmerend effect.

100,00

Detox Moment 60 minuten

Alle leeftijden, zuiverend, verfrissend en stralende teint.

100,00

Aanvullend: Oogzorg Moment

Deze behandeling kan in combinatie met alle gelaatsverzorgingen. Verstevigt de gevoelige huid rond de ogen en verzacht lijntjes, rimpels en wallen. De huid word zichtbaar gladder en geeft een gevoel van intense frisheid.

50,00

Intake Moment 20 minuten

Professionele life balance & skin balance analyse.

25,00

De behandelingen van Maria Galland zijn standaard met een massage van gezicht, hals, nek en schouders. Kleine behandelingen zoals epileren, harsen van bovenlip/kin en het verven van wenkbrauwen/wimpers zijn exclusief bij de behandeling te reserveren. De gezichtsbehandelingen zijn het meest effectief in combinatie met gebruik van thuisproducten. Ik adviseer u graag!