Huidverbetering Limmen

Bent u op zoek naar een professionele praktijk voor huidverbetering in Limmen? Dan bent u bij Salon Moments in Limmen aan het juiste adres. Ik help u graag met een schone en gezonde huid. Bent u niet tevreden met uw huid en/of kan uw huid wel wat extra zorg en aandacht gebruiken? Kies dan voor een huidverbeterende behandeling in mijn schoonheidssalon in Limmen. In mijn schoonheidssalon waarbij ik me gespecialiseerd heb op huidverbetering, help ik u graag met het verjongen, verfrissen en versoepelen van uw huid door gebruik te maken van de nieuwste en beste huidverbeterende technieken.

Wat houdt huidverbetering in?

Het doel van een huidverbeterende behandeling is om de kwaliteit en de werking van uw huid te verbeteren en/of terug te krijgen. Samen met u stel ik een behandeling samen, die ervoor moet zorgen dat u weer een gezonde en stralende huid krijgt. Soms zijn hier meerdere of gecombineerde behandelingen voor nodig, maar dit is per persoon en dus per huid verschillend. Samen stellen we een behandelplan op dat past bij uw huid en uw routine. Het behandelplan zorgt ervoor dat uw huid fris en gezond blijft.

Ik kan u helpen met het verjongen, verbeteren, verfrissen en zorgen voor een stralende huid.

Heeft u last van de volgende huidproblemen:

  • Pigmentvlekken
  • Acné
  • Roodheid
  • Rosacea
  • Couperose
  • gevoelige huid
  • fijne lijntjes
  • rimpels
  • grove poriën

Salon Moments in Limmen helpt u graag met de beschreven huidproblemen. Voor elk huidprobleem heb ik een andere behandeling. Sommige behandelingen hoeven maar één keer uitgevoerd te worden om optimaal resultaat te geven. Bij andere behandelingen is het beter om een traject vast te stellen zodat we samen gaan werken aan het verbeteren van uw huid. Zodat u aan het aan het einde van het traject een gezonde en stralende huid heeft waar u trots op bent.

Huidverbetering Limmen

Welke huidverbeterende behandeling heb ik nodig?

In mijn schoonheidssalon in Limmen bied ik verschillende huidverbeterende behandelingen aan. Elke behandeling is goed voor een ander probleem, maar soms is het ook mogelijk om voor een gecombineerde behandeling te kiezen. Heeft u geen idee welke huidverbeterende behandeling u nodig hebt? Kies dan voor de intake zodat we samen gaan kijken welke huidverbeterende behandeling u nodig heeft.

Nieuwe technieken op het gebied van huidverbetering

Bij Salon Moments in Limmen weet u zich verzekerd van van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering. Kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht zijn de belangrijkste onderdelen van mijn bedrijf. Uiteraard blijf ik mezelf professionaliseren en volg ik regelmatig cursussen en opleidingen op het gebied van huidverbetering. Want uw huid is belangrijk voor mij.

De huidverbeterende behandelingen van Salon Moments in Limmen

Salon Moments in Limmen biedt verschillende huidverbeterende behandelingen aan voor zowel het lichaam als het gezicht. Zo kunt u bij mij terecht voor verschillende huidproblemen, zoals acne, acnelittekens, huidveroudering, pigmentvlekken en huidverslapping. Natuurlijk hoeft u niet perse een huidprobleem te hebben om een huidverbeterende behandeling te laten uitvoeren. Mijn behandelingen kunnen namelijk ook toegepast worden op een gezonde huid om de kwaliteit van de huid optimaliseren. Wilt u meer informatie over al onze huidverbeterende behandelingen? Neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over huidverbetering?

Wilt u meer weten over de verschillende huidverbeterende behandelingen die ik aanbied, of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met me op zodat u een stapje dichterbij een stralende en gezonde huid komt.

Huidverbeterende behandeling Limmen

Huidverbetering Maria Galland

Energie Moment 75 minuten

Voor de vrouw met een dymnamisch, hectische druk en bruisende levensstijl. De behandeling  voorkomt de eerste tekenen van veroudering en geeft onmiddellijk een frisse jeugdige glow en een zijdezacht huidgevoel. Geef uw huid een energie boost en een perfecte basis voor uw make up.

120,00

Voedend Moment 75 minuten

Voor een droge tot zeer droge huid met gebrek aan energie. Anti-Aging werkstoffen bieden de rijpere huid voeding. Deze behandeling verbetert de schoonheid van de rijpere huid dankzij opvullende actieve werkstoffen terwijl het een frisse teint garandeert door de lichte en verfrissende textuur van de producten.

120,00

Hydraterend Moment 75 minuten

Heerlijk verfrissende behandeling voor een vochtarme huid. De heerlijk verfrissende gelstructuur verzacht de fijne lijntjes en geeft de huid souplesse. Ideaal voor de vochtarme huid vanwege de diepgaande en intensieve hydratatie.

120,00

Aanvullend: Oogzorg Moment

Deze behandeling kan in combinatie met alle gelaatsverzorgingen. Verstevigt de gevoelige huid rond de ogen en verzacht lijntjes, rimpels en wallen. De huid word zichtbaar gladder en geeft een gevoel van intense frisheid.

50,00

Intake Moment 20 minuten

Professionele life balance & skin balance analyse.

25,00

De behandelingen van Maria Galland zijn standaard met een massage van gezicht, hals, nek en schouders. Kleine behandelingen zoals epileren, harsen van bovenlip/kin en het verven van wenkbrauwen/wimpers zijn exclusief bij de behandeling te reserveren. De gezichtsbehandelingen zijn het meest effectief in combinatie met gebruik van thuisproducten. Ik adviseer u graag!