Huidverbetering

De schoonheidsspecialist van salon Moments in Limmen is gespecialiseerd in huidverbetering.

De behandelingen van Maria Galland en Babor zijn standaard met epileren van de wenkbrauwen en een massage van gezicht, hals, nek en schouders. Kleine behandelingen zoals harsen van bovenlip/kin en het verven van wenkbrauwen/wimpers zijn uitsluitend in combinatie met een behandeling te reserveren.

Heeft u last van pigmentvlekken, acné, roodheid, rosacea, couperose, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels, grove poriën of droge huid? Met de huidverbeterende behandelingen van Maria Galland en Babor kan ik u helpen om deze problemen aan te pakken.

Na een uitgebreide intake en huidanalyse maak ik aan de hand van mijn bevindingen en in overleg met u een passend behandelplan dat bestaat uit behandelingen en een advies voor thuisproducten om het effect van de behandelingen te versterken.

Huidverbetering Maria Galland

Rebalance your skin moment

Het doel en de kracht van Soin Dermatologique is om de huid weer in balans te brengen. 

Deze moderne dermo-cosmetische verzorging- en behandelingsserie is gericht op onzuiverheden, pigmentatie, roodheden en een extreem droge huid. Het meest effectief in kuurvorm en in combinatie met producten voor thuisgebruik.

75 minuten

95,00

Fruitzuurbehandelingen Babor

Refresh your skin moment

Bij deze fruitzuurbehandeling pas ik de intensiteit van de fruitzuren aan op de behoefte van uw huid. Na de behandeling voelt uw huid vernieuwd en fris. U straalt. Het meest effectief in kuurvorm en in combinatie met producten voor thuisgebruik.

75 minuten

95,00