Bindweefselmassage

De schoonheidsspecialist van salon Moments in Limmen is gespecialiseerd in bindweefselmassage. 

De bindweefselmassage is een zeer effectieve massage om de conditie van de huid te verbeteren, de huid meer volume te geven en rimpels te vervagen. De bindweefselmassage consequent uitgevoerd zorgt voor vertraging van de veroudering van de huid. We maken bij de bindweefselmassage gebruik van het eigen herstellend vermogen van de huid.

Wat gebeurt er allemaal in de huid?

Doordat we de stevige bindweefselgrepen toepassen worden de mastcellen in de huid geprikkeld. Door deze prikkeling zal de mastcel histamine, heparine en signaalstoffen afgeven. De histamine zorgt voor plaatselijke doorbloeding, heparine zorgt ervoor dat het bloed niet stolt en de signaalstoffen zorgen ervoor dat de fibroblasten in de huid worden aangetrokken. Het zwakke bindweefsel wordt afgebroken en de fibroblasten zorgen ervoor dat er nieuw en sterk collageen en elastine wordt aangemaakt. Om nieuw collageen te maken is het belangrijk dat er nieuwe bloedvaatjes worden aangelegd, dit gebeurt dan ook. De huid raakt beter doorbloed en wordt steviger. Na de behandeling zien we dat de huid er strakker uitziet, dit komt doordat er een soort ontstekingsfase van de wondgenezing optreedt en er zwelling kan ontstaan. Na 24 uur is deze zwelling weer verdwenen en uw huis straalt.

Bindweefselmassage

Anti aging Bindweefsel Moment 90 minuten

Liftende behandeling met speciale massage, die uw huid direct gladder en steviger maakt. U onderhoudt en verstevigt uw gezichtscontouren.

140,00

Aanvullend: Oogzorg Moment

Deze behandeling kan in combinatie met alle gelaatsverzorgingen. Verstevigt de gevoelige huid rond de ogen en verzacht lijntjes, rimpels en wallen. De huid word zichtbaar gladder en geeft een gevoel van intense frisheid.

50,00

Intake Moment 20 minuten

Professionele life balance & skin balance analyse.

25,00

De behandelingen van Maria Galland zijn standaard met een massage van gezicht, hals, nek en schouders. Kleine behandelingen zoals epileren, harsen van bovenlip/kin en het verven van wenkbrauwen/wimpers zijn exclusief bij de behandeling te reserveren. De gezichtsbehandelingen zijn het meest effectief in combinatie met gebruik van thuisproducten. Ik adviseer u graag!