Babor

Professioneel en maatwerk

De professionele producten van Babor worden in eigen beheer ontwikkeld in Duitsland. Met zeer specialistische recepturen van geselecteerde werkstoffen verlegt het merk grenzen op het gebied huidverzorging. 

Het merk dankt zijn naam aan Dr. Michael Babor die vanuit passie in 1956 begonnen is om huidverzorging maatwerk te laten zijn.

 

Werkzaam, precies en innovatief

Het motto van Babor is werkzamer, preciezer en innovatiever en dat zie je.

Het merk onderscheidt zich door specialistische verzorgingsproducten afgestemd op individuele verschillen van de huid.

De productlijn die Schoonheidssalon Moments heeft, zijn de volgende:

Vegan cleanformance behandeling en de fruitzuurpeeling behandeling

Vegan Cleanformance Behandeling

De nieuwe lijn staat voor clean beauty en brengt een ode aan de „dewy“ look. Een teint die zo zacht straalt, als ware hij bedekt met ochtenddauw.

Sleutelingrediënten zijn: rode esdoornschors met sterk regenererende eigenschappen alsook pre- en probiotica voor de versterking van de huidbarrière, die als een beschermingsschild tegen milieustress werken.
In twee producten zit bovendien CBD – dus cannabidiol –, dat uit de hennepplant wordt geëxtraheerd.
Het kalmeert in het bijzonder een uitgeputte resp. geïrriteerde huid en heeft een ontstekingsremmende werking.

DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE zet in op 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is zodoende vrij van dierlijke ingrediënten, gluten, lactose, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastic alsmede vrij van synthetische grondstoffen.

Fruitzuurpeelingbehandeling

Wie professioneel wil instappen in een fruitzuurbehandeling, kan bij de mij genieten van de eerste peelingtoepassing, ingebed in een gezichtsbehandeling. Tijdens de intensieve peelingkuur wordt het vernieuwingsproces van de huid gestimuleerd. Nu worden er werkstoffen ter ondersteuning van de regeneratie en ter bescherming van de huid toegepast. In 45 minuten wordt de basis gelegd voor een mooie, nieuwe huid. Thuis gaat het verder met een AHA fruitzuurpeeling.

Wat bewerkstelligen fruitzuren?

Fruitzuren, alfa-hydroxyzuren resp. kort AHA’s, bewerkstelligen dat de bovenste dode cellen van de hoornlaag gemakkelijker worden afgestoten. Daardoor wordt tegelijkertijd de huidvernieuwing gestimuleerd. Bij een fruitzuurpeeling zorgen de aanwezige zuren dus voor het peelingeffect, wat ertoe bijdraagt dat rimpeltjes worden gereduceerd, ouderdomsvlekken opgelicht en de huidvernieuwing wordt bevorderd. Dus EEN NIEUWE START VOOR DE HUID!

#baborlovesourplanet

Omdat BABOR toch al CO2 neutraal produceert, is het milieu extra blij met de DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE.

Nog niet genoeg van cleane initiatieven? 
Voor de eerste 5.000 verkochte DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE producten plant BABOR telkens een boom in de omgeving van ons hoofdkantoor in Aken

Via de webshop op deze site kunt u alle babor producten veilig en gemakkelijk bestellen voor echte schoonheid.