Anti-aging Limmen

Voor de beste anti-aging behandeling ga je naar de schoonheidsspecialist van Salon Moments in Limmen.

Anti-aging Maria Galland

Anti-aging Moment 90 minuten

Meer dan een luxe verzorging. Voor iemand met ambitie, een druk en dynamische leven. Iemand die graag haar jeugdigheid wil behouden met een simpele huidverzorgingsroutine. De behandeling is een combinatie van een zintuiglijke beleving en volledige anti-aging verzorging. Stevigheid, minder rimpels, hydratatie, voedend en een vitale uitstraling.

140,00

Anti-aging Lifting Moment 90 minuten

Deze behandeling is voor alle leeftijden en alle huidcondities  een pure beleving. Onze iconische verzorging met direct een spectaculair lifting effect. Uw huid is zichtbaar jonger, contouren duidelijk strakker, de huid is steviger en uw teint stralender.

140,00

Anti-aging Balans Moment 90 minuten

Verzorging voor de huid onder invloed van hormoonschommelingen. De producten zijn dankzij ”Het climate approved” label uitermate ondersteunend bij veranderingen van uw huid. Het directe resultaat is stevigheid door het gebruik van innovatieve ingrediënten en een speciale massage.

140,00

Anti aging Bindweefsel Moment 90 minuten

Liftende behandeling met speciale massage, die uw huid direct gladder en steviger maakt. U onderhoudt en verstevigt uw gezichtscontouren.

140,00

Aanvullend: Oogzorg Moment

Deze behandeling kan in combinatie met alle gelaatsverzorgingen. Verstevigt de gevoelige huid rond de ogen en verzacht lijntjes, rimpels en wallen. De huid word zichtbaar gladder en geeft een gevoel van intense frisheid.

50,00

Intake Moment 20 minuten

Professionele life balance & skin balance analyse.

25,00

De behandelingen van Maria Galland zijn standaard met een massage van gezicht, hals, nek en schouders. Kleine behandelingen zoals epileren, harsen van bovenlip/kin en het verven van wenkbrauwen/wimpers zijn exclusief bij de behandeling te reserveren. De gezichtsbehandelingen zijn het meest effectief in combinatie met gebruik van thuisproducten. Ik adviseer u graag!